SHOPPING: BABY BOY COMFI ITEMS


Regen, regen, regen. De herfst is nu echt van start gegaan en dat betekent sweater weather en comfi kleding, maar…. wel dan wel comfortabele items die helemaal hip zijn. Speciaal voor jouw baby boy hebben we wat gave items geshopt  die heerlijk zullen zitten bij je kleintje en ook nog een leuk zullen staan! Wat wil je nou nog meer!? De items zijn echt een must voor de regenachtige dagen. Wij zijn helemaal weg van de stoere blauwe sweater van Tumble ‘N Dry (nummer 3) en de grappige legging met panda’s (nummer 2) van Jimbu. Welke items vinden jullie het aller leukste ? Je shopt alle items onderaan de foto.

baby boys

1. Trui – Zara
2. Legging – Jimbu

3. Sweater – Tumble ‘N Dry
4. Jumpsuit – Bobo Choses
5. Vest – H&M
6. Broek – Name it
7. Muts – Happyeti
8. Broek – Zara
9. Vest – Zara
10. Broek – Tumble ‘N Dry
11. Onesie – Tumble ‘N Dry
12. Sokken – H&M

Wat vinden jullie van onze lazy sunday baby items?

Tags:

Plaats een reactie