SHOPPING: BABY BOY NIKKIE PLESSEN

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Afgelopen maandag 10 november is modeontwerpster Nikkie Plessen bevallen van haar tweede knappe kindje. Zusje Jolie heeft er een broertje bij met de prachtige naam Alain Robert Henri. Wat een geweldig nieuws! Wij kregen spontaan jeukende handen en moesten gewoon even wat mooie dingen voor de kleine Alain shoppen. Hieronder vind je alle lieve items die wij geshopt hebben. Vind je alle items ook zo leuk? Shop dan gezellig met ons mee. Onderaan de foto vind je namelijk alle linkjes. Have a fashionable day!

Nikkie plessen shopping

1. T-shirt – Tinycottons
2. Jumpsuit – Bobo Choses
3. Broek – Zara
4. Muts – Zara
5. Romper – Mini Rodini
6. Giletje – Name it
7. Sweater – Zara
8. Jeans – Feetje
9. Broek – Zara
10. T-shirt – Il Gufo
11. Schoenen – Donsje
12. Broek – Louis Louise
13. Sophie de Giraf – De Bijenkorf

Vinden jullie de items voor baby Alain ook zo schattig?

Tags: , ,