PULL & BEAR NIEUWSTE COLLECTIE


Het leuke merk Pull & Bear heeft niet alleen hippe volwassen mode, maar ook leuke kinderkleding. Pull & Bear heeft namelijk een nieuwe kindercollectie en die willen we graag met jullie delen! De items van de nieuwe collectie bestaan uit verschillende materialen zoals warme wol, stoere denim en gave prints. De collectie is stoer, sportief en hip. We zien bijvoorbeeld baseball jackets voor zowel jongens als meisjes en shirts met sport items erop zoals een shirt met tennisrackets. Maar ook heerlijk warme truien met sterren of dierenprint. Pull & Bear maakt hun collectie af met een dikke knipoog, in de collectie zien we namelijk veel kindjes met dierenmaskers. Ook de coole mutsen zijn in de stijl van het dierenrijk, bijvoorbeeld met grappige oren. Wij vinden de collectie super gaaf. Wat vinden jullie er van?

Je shopt de jongenscollectie en de meidencollectie bij Pull & Bear.

9

2

15

6

7

12

19

Wat vinden jullie van de wintercollectie van Pull & Bear?

Plaats een reactie