Pull & Bear kids collectie


Door Jo:

Wow, mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van de kindercollectie van Pull & Bear!

Eind 2011 lanceerde Pull & Bear al een limited edition kindercollectie om hun 10 jarig bestaan te vieren. En nu is er wederom een kindercollectie om van te watertanden! De collectie begint vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar. Pull & Bear is onderdeel van Inditex waar bijvoorbeeld ook de Zara en Bershka onder vallen. Dat staat dus voor fashionable en betaalbaar!

Bij de meisjes is de collectie onderverdeeld in 4 trends: Rustic Rock met duidelijke Rock invloeden (stoere print t-shirts en jeans in ruige wassing), Denim College met een High School gevoel (ruitjesblouses en op basketbal geinspireerde t-shirts), Soft Dream met stoere items in dromerige pastels (skinny jeans in aardetinten gecombineerd met bloemetjesprint sweaters), en Basics met gave logo vesten, hoodies, t-shirts en skinny jeans in diverse kleuren. Tevens vind je in de schoenencollectie bijpassende hoge sneakers met studs, american print of uitgevoerd in soft tones

De jongenscollectie is iets minder uitgebreid helaas, maar ook hier sloeg ik gretig in! Jeansblouses met de mooiste wassing ever en een slim fit jeans verkrijgbaar in de meest gave herfstkleuren waarvan de mosterd gele absoluut mijn favoriet is! Ook fijn; de items zijn onderling heel erg combineerbaar waardoor je dus met een paar items in een handomdraai een geheel nieuwe outfit maakt. De stoere sneakers maken je look helemaal af!

Ik ging los….check de foto’s voor Co in Pull & Bear!

Pull&Bear kindercollectie jongens

Pull&Bear jeansblouse jongens

Pull&Bear broek mosterd

Achterkant Pull&Bear broek jongens

Pull&Bear logo vest

Pull&Bear sweater tekst grijs

Pull&Bear logo sweater rood jongens

Pull&Bear jeansshirt meisjes

Pull&Bear hotpants Rock meisjes

Pull&Bear hotpants Rock meisjes achterkant

Pull&Bear meisjescollectie

Pull&Bear meisjescollectie jas

Pull&Bear meisjescollectie jas campagne

Pull&Bear skinny jeans meisjescollectie basis

Meisjescollectie Pull&Bear Soft Dream

Pull&Bear jongenscollectie hoodie

Tags: ,

0 Reacties

  • door Anouk En Kyan
    Posted 19 november 2012 19:44 0Likes

    Ja ik ken de winkels, liggen helaas niet hier in de buurt (Antwerpen dichtsbijzijnde), maar de kidscollectie kon ik nog niet. Erg leuk!!

Plaats een reactie