RETOUR WINTERCOLLECTIE


Voor de nieuwe wintercollectie heeft Retour zich laten inspireren door ‘Highschool’. Hiervoor hebben ze een stoere collectie ontworpen. Met veel rode, groene en blauwe tinten. Dé kleuren voor de winter! De broeken met hippe printen en een fijne stoffen zitten ook nog eens extra lekker. Dit komt doordat je de taille band met elastiek kan verstellen. Hieronder hebben we een aantal favorieten voor jullie geselecteerd, voor jongens en meiden. Kijk snel verder naar de gehele retour collectie!

Wintercollectie retour

Wintercollectie retourWintercollectie retourWintercollectie retourWintercollectie retourWintercollectie retour

Wintercollectie retourOok zo enthousiast geworden van deze artikelen?
Dan raden wij je aan om snel verder te kijken naar de rest van de collectie van retour!

 

Tags: , ,

Plaats een reactie