NIEUWE COLLECTIE PULL & BEAR KIDS


Mijn lievelings- stad is Madrid en zo’n beetje in elke winkelstraat daar zit een Pull & Bear. Ik werd elke keer helemaal dol als ik er weer één zag, want de dameskleding van deze winkel is helemaal mijn smaak. Sinds kort heeft ook Utrecht een Pull & Bear ingelijfd en kan ik er gewoon naartoe lopen… 😉
Vandaag kreeg ik bericht over de nieuwe Kids collectie van Pull & Bear welke alleen online verkrijgbaar zal zijn, maar na wat gezoek en gesurf kan ik nog geen kidscollectie bekennen. Kijk ik nu niet goed? Anyway, ik wilde jullie deze foto’s niet onthouden. Ik ben benieuwd naar meer!

Klik hier om naar Pull&Bear te gaan

PULL&BEAR_KIDS_18

PULL&BEAR_KIDS_17

PULL&BEAR_KIDS_11

PULL&BEAR_KIDS_15

PULL&BEAR_KIDS_16

PULL&BEAR_KIDS_13
Klik hier om naar Pull & Bear te gaan

Wat vind jij van dit merk?

Plaats een reactie