TIMBERLAND WINTERJAS


 

Als ik aan het merk Timberland denk, denk ik gelijk aan Timberland schoenen en dan in het speciaal aan de gele en camel kleurige modellen met veters en bruine leren band. Deze schoenen nemen me terug in de tijd, want deze Timberland’s waren vroeger echt hotter dan hot…. toen ik op de middelbare school zat. Ik heb meerdere Timberland’s versleten en voor mijn eerste paar Timberlands heb ik flink aan mijn ouders kop moeten zeuren. Die schoenen waren toen best duur en met alleen kleedgeld voor mij onbereikbaar.¬†Timberlands zijn weer helemaal terug en ik spot ze regelmatig op straat. Voor mijzelf heb ik de Timberland schoenenfase afgesloten maar voor kids en dan vooral voor de allerkleinsten, vind ik deze schoenen echt zo suuuuper schattig!!

Timberland heeft ook een leuke sportieve kinderkleding collectie. Misschien was dit er vroeger ook al maar dat heb ik toen even gemist. Tegenwoordig kan ik dit merk regelmatig zien en voelen voor mijn werk als kinderstyliste en ik moet zeggen, ik werd positief verrast. Vooral de babycollectie vind ik erg leuk! Het overgrote deel van de collectie is nog steeds heel sportief en een tikkie klassiek. Een veilige collectie, altijd goed zeg maar. Daar moet je van houden, maar een paar items die mij heel erg aanspreken zal ik uitlichten op Kindermodeblog. Zoals bijvoorbeeld deze jas die Sem draagt! Deze stoere jongens winterjas van gequilte stof is superstoer, heerlijk warm en heeft een hip teddy kraagje. Hij draagt deze jas met zijn LP Boys jogging pants, shirtje van Little Marc Jacobs en New Balance kinderschoenen. Get inspired!

Klik hier om Timberland te shoppen

timberland winterjas

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-59

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-61

 

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-69

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-68

Kindermodeblog-hippe-kinderkleding-mode-kinderen-kids-fashion-mode-64
Klik hier om Timberland te shoppen

Wat vinden jullie van Timberland? Roept het ook nog bepaalde herinneringen op?

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags:

Plaats een reactie