PATRIZIA PEPE WINTERCOLLECTIE


Het prachtige Italiaanse merk Patrizia Pepe heeft een mooie nieuwe wintercollectie uitgeleverd. In de webshop van LittleOne hebben wij mooie items gevonden die echt perfect zijn voor deze winter en die je makkelijk kunt combineren. De nieuwe wintercollectie bestaat uit warme wollen truien en vesten, stoere sweaters en lieve longsleeve shirts.  Alles gemaakt van luxe en rijke materialen. De kleur grijs staat centraal in deze collectie, maar is zeker niet saai! Daarnaast zijn er ook leuke kleurige items, zoals een gave rode broek en een leuk jurkje met all over panterprint en versierd met fleurige bloemen. We love it!
Wij hebben alvast een paar coole items voor je uitgezocht, maar wil je de hele collectie zien? Neem dan snel even een kijkje op deze pagina bij LittleOne en laat ons zeker even weten welk item jouw favoriet is. Get inspired!

jurkje pp patriziapepe_pjf-fe14-2231-m803_1 patriziapepefa012230-0472_1 patriziapepepa091406-0475 patriziapepete161246-m803
Klik hier om verder te shoppen bij LittleOne.nl

 

 

Wat vinden jullie van Patricia Pepe?

Tags: , ,

Plaats een reactie