NIEUWE PEPE JEANS COLLECTIE BIJ LITTLE ONE


Terwijl de sale langzaam de winkels overheerst en we dus weer heel veel mooie items kunnen shoppen voor een leuk prijsje, zijn er ook al veel merken die hun nieuwe collectie willen laten zien. Zo ook het hippe merk Pepe Jeans! In de webshop Little One vonden wij hele mooie pre spring items, die ook gewoon nu gedragen kunnen worden! De nieuwe collectie bestaat uit items in grijs en blauw tinten met mooie details, zoals pailletten, aparte knoopjes, lintjes en glitters. De collectie is dan ook ideaal voor de feestdagen! Voor meiden heeft Pepe Jeans echte girly items zoals een hip lang shirt met ombre effect en een zilverkleurige ceintuur of een zwierig denim rokje met studs. Pepe Jeans heeft ook aan de cool guys gedacht. Zo vind je in de jongenscollectie goedzittende jeans, een blauwe hoody met stoere motor erop en een net overhemd met heel gave details! Wij worden hartstikke blij van deze mooie items en raden je ook zeker aan om een kijkje te nemen bij de Pepe Jeans collectie. Dus wil je de items shoppen? Ga dan snel naar de webshop Little One, want daar vind je alle mooie pareltjes van deze collectie. Shop till you drop!

Klik hier om de nieuwe collectie van Pepe Jeans te shoppen bij Little One.
pepejeanspg950469_551_1

pepejeanspg900163_561_1

pepejeanspg580236_551

pepejeanspb580342_561_1

pepejeanspg200242r85_000_1

img_8187_1

Je vindt de pre spring collectie van Pepe Jeans hier!

 

Wat vinden jullie van de mooie items?

Tags: , ,