FEEST ITEMS LITTLE ONE


Als je door de winkelstraten loopt zijn de etalages mooi versierd in kerststijl met prachtige kerst items. Maar ook de webshops hebben hele mooie en leuke items voor de feestdagen! De webshop van Little One heeft nette en luxe items van merken als GANT, Il Gufo, Patrizia Pepe en American Outfitters die hartstikke goed bij de feestdagen passen en die je kindje ook nog gemakkelijk na de feestdagen kan dragen. De items zijn niet te overdreven bezaait met glitter en glim, maar zijn wel één voor één echte eye catchers. De feest items van Little One zijn gemaakt van luxe stoffen, die van goede kwaliteit zijn. Zo hebben ze voor meiden lieve jurkjes met schattige kraagjes en hier en daar wat pailletten. Maar ook rokjes met tule en truien met diamantjes. Wij vinden vooral de betoverd mooie witte jurk van Jottum helemaal geweldig, die je weer goed kan combineren met een glitter maillot en glitter vestje voor het ultieme kerstgevoel! In de feestcollectie van de jongens zien we veel nette overhemden, sjieke colbertjes en mooie pantalons. Wij zien onze (kleine) man graag in een colbertje met overhemdje en een leuk strikje. Heel feestelijk! Zoek je nog wat mooie kerst items of iets leuks voor Oud & Nieuw? Surf dan snel naar de webshop van Little One, want deze items wil je niet missen! Heel veel shop plezier!

Klik hier om naar de feestkleding van Little One te gaan.

americanoutfitters214-1340_1_1 te27002-21_voorkant_1 jottum63511702 patriziapepe_pjf-fe14-2231-m803_1 gant631583-110_2 ilgufoa14pl160c0032146 tartineetchocolatte40013-04_1

Shop de feestelijke items in de webshop van Little One!

Wat vinden jullie van de feestkleding van Little One?

Tags: , , , , ,