OLIVIA IN SAM BABYWEAR

Ik wil jullie graag even voorstellen aan een vrij nieuw baby merk SAM BABYWEAR. Misschien hebben jullie dit merk al voorbij zien komen op Kindermodeblog. Het merk is opgericht door twee vriendinnen die hun creativiteit uitwerken naar babymode. Ze hebben een enorme liefde en passie voor kinderen, grafische vormgeving en mode.

De kledinglijn bestaat uit sweaters, T-shirts, rompertjes en babypakjes. Daarnaast hebben ze ook slabbetjes, mutsjes en omslagdoeken speciaal voor baby’s. Ze hebben bewust gekozen voor een neutrale lijn qua kleur. De kleding is wit of grijs met een zwarte print met een accentje erin verwerkt in een andere kleur of print. Dit maakt het net even wat aparter. De prints vind ik echt super, om blij van te worden. Je kan uit de volgende prints kiezen: stippen, strikjes, sterren, paardenbloemen of tangram dieren. Alle prints worden met de hand gedrukt, dus heel erg uniek en speciaal! Wat wil je nog meer voor je kleintje?

Voor Olivia heb ik het babypakje ‘rompasuit’ wit uitgekozen met sterren. Happy met dit pakje en zo gaaf dat achterop SAM staat, zo heet namelijk een heel goed vriendinnetje van mij én Olivia ook.

Zo nu en dan laat ik Olivia lekker over de grond tijgeren. In dit pakje voelt Olivia zich zo vrij als een vogeltje. Niks wat haar in de weg zit of ongemakkelijk aanvoelt. De stof voelt erg fijn en zacht aan. Het pakje is bij Olivia alleen een klein beetje te breed, maar ze is ook een lang en smal meisje.

Wat vinden jullie van Olivia haar ‘rompasuit’ met sterren?

Klik hier om naar SAM BABYWEAR te gaan

Sambabywear babypakje sterren

Sambabywear babypakje sterren

Sambabywear babypakje sterren

Sambabywear babypakje sterren

Klik hier om naar Sam Baby Wear te gaan

Wat vind jij van het babypakje van Olivia?

Tags: ,

Plaats een reactie