NIEUW EN TIP! SAM* BABYWEAR


Hebben jullie de nieuwe webshop Sam* Babywear al gespot? Wij kwamen deze superleuke nieuwe webshop op het spoor via Kindermodeblog’s Instagram. Ons modehartje ging direct harder kloppen van de leuke sweaters met opvallende ‘dots’, maar ook de te gekke baby pakjes en rompers met sterren en strikken vielen bij ons in de smaak. Alle items zijn in grijs en witte stof, lekker neutraal en makkelijk te combineren.

Sam* Babywear is opgezet door de twee hippe dames Marloes Jaket en Yvet van Riek. Deze twee vriendinnen hebben hun creatieve ideeën uitgewerkt naar babymode en worden geïnspireerd door de liefde voor kinderen, grafische vormgeving én mode. De ontwerpen worden gemaakt aan huis, in de Studio van Sam* babywear. De prints worden met de hand gedrukt en daarom is ieder product uniek en met liefde gemaakt!

Wij hebben de super toffe ‘dots’ sweater gebruikt voor Kindermodeblog’s fotoshoot en zullen je snel inspireren met onze outfit foto’s….

Neem snel een kijkje bij Sam* Babywear en laat ons weten wat je ervan vind…..

Klik hier om direct naar Sam Babywear te gaan

 

sam babywear

sam babywear

sam babywear

sam babywear
Klik hier om te shoppen bij Sam Babywear

Wat vinden jullie van deze collectie en shop?

Plaats een reactie