HIPPE SKINNY JEANS RETOUR


Door: Danielle

Deze week wil ik het kort houden. En dat kan ook want sommige items verkopen zichzelf.

Voor Sara Lou heb ik een paar merken qua skinny’s en broekjes die haar perfect passen. Dus moeders en vaders die jongens of meiden hebben met lange smalle sprieten-benen let op: de nieuwe collectie van Retour is een hit. De broeken van Retour vallen altijd al small maar deze nieuwe collectie skinny’s is fantastisch. We kozen voor een urbanlook in het bordeaux. Super goed te combineren met donkerblauw, grijs en zwart.

Wat vinden jullie van Sara Lou’s look deze week?

Kijk snel waar je de Retour jeans kunt kopen.

Retour2

Retour3

Retour1

Retour4

Retour5

Retour6

Klik hier om de skinny van Retour te shoppen.

Wat vinden jullie van deze broek?

Tags: ,

Plaats een reactie