SARA LOU IN LEOPARD TUMBLE ‘N DRY


Door: Danielle

De tijgerprint is sinds tijden helemaal hip & happening. Voor jong én oud. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik voor ‘oud’ niet altijd van mening ben dat het hip en stijlvol is. Enfin….De truien met tijgerkoppen vliegen je om de horen en kindermodemerken springen slim op deze hype in. Voor Sara Lou kocht ik ruim een jaar geleden haar eerste panter jeans bij Zara. Het was meteen een hit. Eerst twijfelde ik nog een klein beetje of het zo’n kleine meid wel zou staan, maar deze zorg bleek onterecht. Ondertussen zijn de leopard prints, panterkoppen en dierentrends helemaal ingeburgerd.

Daarom liet ik me nu ook weer verleiden tot de aankoop van een nieuw exemplaar. De leopard van Tumble ’N Dry. Een skinny jeans die (YESSSS) lang en strak valt en waar je eindeloos mee kunt combineren. Ik ga uiteraard voor een beetje degelijkheid (jullie kennen me ondertussen wel ;), want die uitbundigheid wordt me soms iets te veel. Het donkerblauwe blazertje maakt de jeans zelfs wat klassiek. Wie had dat gedacht, dat leopard-prints ooit nog klassiek zouden worden?! Maar je kunt natuurlijk ook lekker rebels doen en de jeans combineren met andere dierenprints en felle kleuren. Sara Lou is in ieder geval weer een kekke outfit rijker! Happy us!

Klik hier voor meer details van de Tumble ’N Dry jeans…

Tumble4
Tumble2
Tumble1
Tumble5
Tumble3
Tumble6

Klik hier om de jeans direct te shoppen

OF Klink hier om bij Tumble ‘N Dry te shoppen

 

Wat vind jij van panterprintjes?

 

 

Tags: , , , , ,

2 Reacties

 • door Marieke
  Posted 5 november 2013 17:10 0Likes

  Super leuke jeans en een super leuk setje!! Staat Sara-Lou super leuk zeg!

  Zou het setje voor mezelf ook wel willen.. EN voor mijn dochter, haha! Is dat leuke blazertje van Jottum?

  Groetjes Marieke

 • door Danielle
  Posted 6 november 2013 10:11 0Likes

  Hi Marieke,

  Super bedankt voor je leuke reactie! Goed om te horen dat je de outfit leuk en inspirerend voor jezelf en dochter vindt 🙂

  Het blazertje is inderdaad van Jottum. Sara Lou draagt maat 98.

  Groetjes, Danielle

Plaats een reactie