SARA LOU IN ARMY LOOK


Door: Danielle

Op de zomer hebben we even moeten wachten, maar we mogen dan ook extra lang genieten. Toch geeft het wat onrust met het zien van de nieuwe kindercollecties. Zouden we net zo lang moeten wachten op de herfst totdat we al onze nieuwe aankopen aan kunnen? Waar gaan we naar toe met dit weer? De ene dag is het koel en waait er een herfstwind, waar we vervolgens met tegenzin tegenin trappen op de fiets. En de aankomende dagen wordt het weer zomers heet. Ik snap het niet meer en raak er van uit mijn doen.

Maar we blijven uiteraard positief. Afgelopen weekend gingen we helemaal los en kochten we geen sale-items, maar onder andere Sara Lou’s nieuwe donzen winterjas en stoere biker boots – waarover later meer. Maar buiten scheen een heerlijk zonnetje dus waren we genoodzaakt om creatief te zijn wat betreft het bedenken van een outfit. Niet te warm, niet te koud en niet te zomers of te winters.

De army look was zowel deze zomer en is ook de aankomende maanden een hit, dus we hebben een zomerse look met wat nieuwe collectie-inspiratie gecombineerd. Sara Lou’s spierwitte zomerse tanktop van Zara steekt mooi af tegen de donkergroene army skinny. Afgelopen weekend kon het nog met een heerlijk zomers slippertje en over een paar maanden met stoere laarsjes en mooie dik gebreide knit. Dus laat je voor de aankomende dagen inspireren door de look van Sara Lou.

Klik hier om te shoppen bij Zara Kids

Sara Lou in army
Sara Lou army look
Sara Lou army look
Sara Lou army eikels zoeken

 Klik hier om direct naar Zara Kids te gaan

 

 

Wat vind jij van deze outfit?

Tags:

Plaats een reactie