LARA IN SUPER SCHATTIGE KLEERTJES


Het duurde even en ik kreeg al een heleboel ongeduldige mailtjes… waar blijven de foto’s van de fotoshoot bij Bonbonontheblock?! Sorry dames, dat het zo lang moest duren. Maar we zijn er nu helemaal klaar voor en de komende maand zullen we op Kindermodeblog elke dag een outfit met je delen. We schieten af met de kleinste telg van de shoot, Lara! Wat een schatje!

Lara draagt een outfit van het merk 1+ in the family. Ik moet je eerlijk zeggen, ik kende dit merk nog helemaal niet! Maar het hangt dus bij Bonbonontheblock in de rekken en het ziet er heel erg leuk uit! De stoffen zijn minimalistisch en lekker zacht. 1+ in the family is een perfect en stijlvol merk voor babies. Het beige fleece vestje matcht perfect bij het jurkje, maar kun je natuurlijk ook nog met allerlei andere merken combineren. De maillot die Lara draagt is van molo. De super schattige schoentjes van Bardossa. Wat een lieve look! Vinden jullie Lara ook zo schattig in deze kleertjes?!

Klik hier om te shoppen bij Bonbonontheblock

5. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-2

5. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-1

5. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-3

5. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-4
Klik hier om naar de webshop van Bonbonontheblock te gaan

Wat vinden jullie van de outfit van Lana?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie