SUPER STOERE OUTFIT MET QUINN + FOX EN MOLO


Door: Bonnie

Ik heb weer een outfitje gevonden voor Pepper dat zeker tot mijn favorieten gaat horen deze winter. Twee mooie hippe merken gecombineerd, maar ook met zoveel andere items in haar kast te dragen.

Een tijdje geleden schreef ik een blog over het zwarte baggy broekje van Quinn+Fox. Een merk dat met name bekend werd door hun ’Messy hair don’t care’ shirtjes. Helaas greep ik bij de zomercollectie net mis want ze waren in een mum van tijd uitverkocht. Toen ze een tijdje geleden weer als longsleeve werden toegevoegd aan de huidige Cappuccini Cirkus collectie heb ik meteen mijn slag geslagen. En wat is hij leuk!

Vandaag heb ik het shirtje gecombineerd met de tijger legging van Molo. Qua leggings ben ik echt helemaal fan van dit merk. Wat een mooie stofjes en prints! Zo zagen jullie Pepper al eens voorbij komen in de Bambi versie. En de gestreepte variant staat op mijn verlanglijstje. Zelfs na tig keer wassen blijven ze mooi. Qua print maar ook het model.

Vandaag gaan we weer voor een stoere look met bandana, grote sjaal en lookalike Dr Martens. En wie weet morgen weer als een echt meisje…

Klik hier om het shirtje van Quinn+Fox te bestellen OF klik hier voor de legging

MOLO#2 MOLO#1 MOLO#6 MOLO#5 MOLO#9 MOLO#8

Klik hier voor het t-shirt OF koop hier de Molo legging

Wat vinden jullie van deze stoere meisjes outfit?

Tags:

Plaats een reactie