PEPPER IN BOBO CHOSES SWEATSHIRT

Door: Bonnie

Sommige merken zijn mooi omdat ze gewoon mooi zijn. De kwaliteit is mooi. De vorm is mooi. Je weet wat je ervan kunt verwachten. Niets geks of aparts maar wel gewoon mooi. En sommige merken hebben even tijd nodig. Die moet je op je in laten werken. Daarvan moet je de kledingstukken eigenlijk in het echt zien en voelen. Bobo Choses vind ik zo’n merk. Begrijp me niet verkeerd.. ik ben echt een enorme fan. Maar iedere collectie heeft weer even tijd nodig ’om te groeien’. En uiteindelijk vind ik (helaas) bijna alles leuk. Dan zou ik het liefste alles, shirtjes, rokjes, jurkjes, truien, broeken etc in drievoud willen kopen. Maar helaas.. portemonnee en manlief 😉 houden me tegen.

Toch hebben er al een aantal items zijn weg weten te vinden naar Pepper’s kast. Het baggy leopard print broekje hebben jullie al eerder voorbij zien komen. Vandaag is het de beurt aan het blauwe ’Laureus’ sweatshirt. Een wijdvallend model met brede boorden dat vrijwel iedere collectie terugkomt. In meerdere printjes te krijgen en eigenlijk had ik mijn zinnen gezet op de beige variant met sterren. Maar daar komt het hele zien/voel deel weer om de hoek kijken. Want wat ben ik blij dat ik Pepper mee heb genomen naar een shopsessie in Eindhoven. Verschillende varianten zijn aan- en uitgetrokken en bij deze was het meteen duidelijk. Soms kan iets nog zo leuk zijn op een plaatje maar in combinatie met een Hollands blond meisje toch niet de juiste uitwerking hebben. En deze blauwe had die juiste uitwerking wel.

Vandaag heb ik de trui gecombineerd met stoere bikerboots en als tegenhanger een lief licht roze stroken rokje. Deze dagen nog prima te doen met blote beentjes maar straks ook erg leuk met een maillot eronder.

Klik hier om deze trui te shoppen

BOBOTRUI#2

BOBOTRUI#4

BOBOTRUI#7

BOBOTRUI#6
BOBOTRUI#1
Klik hier om meer van Bobo Choses te zien en te shoppen

Wat vind jij van het merk Bobo Choses?

Tags: ,

Plaats een reactie