PEPPER IN BOBO CHOSES


Door: Bonnie

Dat ik een enorme fan ben van Bobo Choses is oud nieuws. Het merk is vernieuwend, eigen en anders op een zeer positieve manier. Rokjes die lang mogen zijn, truien met een oversize pasvorm en printjes in een vintage stijl. De afgelopen winter collectie was geweldig en ja hoor.. They nailed it again bij de huidige ss15 collectie. En nog meer als je het mij vraagt. Wat een heerlijke collectie! Bij drop 1 kreeg ik het gevoel bij de DDD van de Bijenkorf te zijn beland. Om stipt 10 uur zat ik klaar en binnen no time waren bij veel webshops de populaire items uitverkocht. Uiteindelijk heb ik toch een hoop weten te scoren. Gelukkig :). Vanaf deze week ligt drop 2 in de winkels en ik heb het nog niet binnen maar ik weet zeker dat het ook nu niet tegen zal vallen.

Veel is helaas erg zomers, de stofjes, de pastel kleuren, de printjes, maar toch ga ik de komende tijd al wat dingen met jullie delen.

Vandaag draagt Pepper het ’waves’ jurkje. Een oversized jurkje gemaakt van een fijn zacht stofje met als leuk detail een klein borstzakje. Een van de items waarvan ik bij het zien van de lookbooks al zeker wist, deze móet ik hebben. Ik heb het jurkje vandaag simpel en stoer gestyled met grote sokken en witte sneakers. Dus nu maar hopen dat die lente heel erg snel gaat komen!

Je kunt Bobo Choses via deze link shoppen

BOBO_WAVES#2 BOBO_WAVES#6 BOBO_WAVES#3 BOBO_WAVES#7

Klik hier om de nieuwe Bobo Choses collectie te bekijken

 

Wat vinden jullie van Bobo Choses?

Tags: ,