PEPPER IN BOBO CHOSES


Door: Bonnie

Wij wonen in een dorp. Niet een heel klein dorp maar het is en blijft een dorp. Nu is dit dorp ook nog eens gelegen in Brabant. Niks tegen Brabant want ik hou ervan en een hoop vooroordelen zijn nergens op gebaseerd of in ieder geval flink verouderd. Maar als je woont in een dorp, in Brabant, dan weet je dat de meeste mensen een tikje ’dertien in een dozijn’ zijn. En misschien heeft dat niet eens iets te maken met een dorp in Brabant en is dat gewoon mijn vooroordeel :). Je wordt al snel (raar) aangekeken als je niet gekleed bent als iedereen. ’Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’. In die trant.

Waar ik niet van hou is dertien in een dozijn. Niet voor mezelf maar ook niet voor Pepper. Dus wij zijn dan ook vaak niet gekleed als iedereen. 

Bobo Choses is een merk dat hier ‘bij ons’ nog niet enorm veel bekendheid heeft. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook pas zo’n jaar geleden voor het eerst van hoorde. Balen want kijk ik naar al die geweldige rompertjes en pakjes dan had ik gewild dat Pepper hier al veel eerder in rond had gelopen, gekropen en gelegen. Naar mijn mening een van de geweldigste merken die er zijn. Anders.. eigen.. en verre van standaard. Deze zomer heeft Pepper zowat gewoond in de tanktops en het flashdance pakje uit een van mijn eerdere blogs. En ook van de nieuwe collectie gaan er zeker een aantal items in Pepper’s kast belanden. Een hiervan is al gekocht, deze geweldige baggy pants in leopard print. De tanktop die Pepper hier draagt is van de zomercollectie maar nog prima door te dragen in de winter. Met een leuk vest erover of een kortere trui om zo wat laagjes te creëren. De pet wilde ze zelf perse hebben en ik moet zeggen dat ik helemaal verliefd word als ik kijk naar dit stoere meisje in deze geen dertien-in-een-dozijn-outfit!

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

BOBO#4 (1)

BOBO#5 (1)

BOBO#3 (1)

BOBO#2 (1)

BOBO#6 (1)
Klik hier om Bobo Choses te shoppen bij Little Sahou

Wat vinden jullie van dit merk en de outfit van Pepper?

Tags: ,

Plaats een reactie