DE FASHIONABLE OUTFIT VAN LILA


De kleine Lila heeft een stijl waar je U tegen zegt! Elke dag is ze aangekleed om door een ringetje te halen en weet zij met haar coole looks een heleboel harten te stelen. Op Kindermodeblog laten we je regelmatig de leuke lookjes van Lila zien. Vandaag hebben we er ééntje uitgepikt, omdat we jullie willen laten zien dat een basic item soms zó mooi kan zijn. Dit grijze jurkje met kleine blauwe stipjes van Little Label is echt te leuk! Schattige schoentjes eronder en de look van je meisje is helemaal af. Have a fashionable day!

Klik hier om het jurkje van Lila te shoppen

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Klik hier om dit jurkje te shoppen

Wat vinden jullie van de look van Lila?

Klik hier om Lila te volgen op Instagram

Tags:

Plaats een reactie