DE FASHIONABLE OUTFIT VAN BO

De kleine fashionista Bo draagt weer een fantastische outfit en die wil ik graag met je delen! Hip, fashionable en stoer: deze look heeft het allemaal. Bo draagt een zomers jurkje van Bellerose. Ja, je moet even goed kijken, maar het is echt een jurkje en géén t-shirt met een rokje 😉 Dit zomerse jurkje is ook prima te dragen op de nu nog frissere dagen. Een hippe legging eronder, een stoer biker jack erover en je bent klaar.

De combinatie van het jurkje en de legging vind ik trouwens echt top, want zoals jullie weten hou ik van print op print. Om even terug te komen op het biker jack: Een leren jasje is een item wat écht niet mag ontbreken in de kast van je kind. Dit kun je overal mee combineren. Het biker jack dat Bo draagt is van het kindermode merk Goosecraft. Als kers op de taart draagt Bo een hip sjaaltje om haar hoofd. Bo draagt een uni zwart model van CarlijnQ, maar je hebt ze in vele varianten een kun je op ontzettend veel manieren dragen. Draag ‘m om je nek, je pols of knoop ‘m aan je broek. Of hang eens een sjaaltje aan een tasje. Ook hartstikke leuk!

Je kunt deze outfit shoppen bij de kinderwinkel Lemonade in Amsterdam! Deze winkel heeft geen webshop, maar ze nemen wel bestellingen aan via de mail die ze vervolgens mooi verpakken en versturen. Fijn toch?!

Je kunt hier de contact informatie voor Lemonade vinden

_63A4782_1 _63A4893 _63A4932 _63A4789 _63A4871

Je kunt hier de contact informatie voor Lemonade vinden

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie