BOBBI RAVIOLI WINTERCOLLECTIE 2014


Fris, tijdloos en bovenal kwaliteit! Dat is waar bobbi ravioli voor staat. De kinderkleding van bobbi ravioli bestaat alleen uit mooie jurkjes in prachtige felle kleuren met een klein detail. Want…… less is more bij bobbi ravioli.
Voor de wintercollectie van 2014 geldt dat ook helemaal! De girly jurkjes in de webshop zijn fleurig en afgewerkt met mooie details zoals de grote strik die in veel stukken terugkomt. Ze zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. De jurkjes zijn, nu het mooie weer er nog is, leuk te dragen met blote benen en sportieve gympen. Voor de wintermaanden zijn ze goed te combineren met een dikke maillot en stoere boots. Nieuw zijn o.a. de sportjurkjes met elastisch band in de taille en aan de mouwen. Door de grote vraag is er wederom een jurkje met verwisselbare accessoires in de collectie opgenomen. Ditmaal een helder turquoise jurkje met groene en rood-wit-blauwe strikken en bijpassende ceintuurtjes. Wat wij onwijs leuk vinden is dat bobbi ravioli ook heel grappige beenwarmers heeft met streepjes en sterren. Die jouw meisje heerlijk zal vinden als het straks wat kouder is! Wij vinden de jurkjes met motieven, zoals het sterrenmotief, de streepjes en stippen heel gaaf. Van het groene jurkje met stippen en de roze strik worden wij dan ook hartstikke blij. Welk jurkje vind jij het allerleukste?

Klik hier om te shoppen bij bobbi ravioli

'15bobbiravioli_Groep_346

'15bobbiravioli_Groep3_1191

camp_kika_noa_cowboy

'15bobbiravioli_Jasmijn_710

'15bobbiravioli_Kylie_029

'15bobbiravioli_Lila_202

camp_kringetje

'15bobbiravioli_Noa_041

'15bobbiravioli_Pup_172
Klik hier om meer te zien van bobbi ravioli

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie