Nieuw kinderkledingmerk: bobbi ravioli


Misschien dat je via Fabulous Mama al het één en ander hebt gespot, maar vandaag mag ik je op Kindermodeblog voorstellen aan een nieuw kinderkleding merk: bobbi ravioli.  Fris, energiek en zin in het leven: dat zijn de kenmerken van bobbi ravioli. De mooie meisjes op de collectie foto’s spatten dan ook van het scherm af. Dit nieuwe kinderkleding merk richt zich op hippe meisjes van 2 t/m 8 jaar. Tijdloze modellen worden gecombineerd met een perfecte pasvorm. Superleuk aan deze collectie vind ik de verrassende details, maar overall is de stijl van bobbi ravioli te typeren als ‘less is more’.

En niet onbelangrijk, alle jurkjes worden vervaardigd met respect voor mens en milieu. De jurkjes worden in Portugal geproduceerd van organisch katoen waarin elastaan zit. En omdat ze zijn afgewerkt met een carbonic finishlaag zitten ze super comfortabel en zijn ze heerlijk zacht. Doordat bobbi ravioli alleen online verkocht wordt, worden de jurkjes tegen een scherpe prijs aangeboden. Ook iets om blij van te worden!

Bekijk snel de gehele collectie bij —> bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli nieuwe kinderkledingmerk

roze jurk Bobbi Ravioli

roze jurk Bobbi Ravioli

sterren jurkje bobbi

Naar de webshop van bobbi ravioli

 

Tags: , ,

Plaats een reactie