MAASMECHELEN VILLAGE SHOPPING REPORT

Ik had er al weken naar uitgekeken en vorige week vrijdag was het eindelijk zo ver! We gingen op pad met het team van Kindermodeblog plus de vier winnende lezeressen, naar shopping outlet Maasmechelen Village in België. Maasmechelen ligt voor mij niet bepaald om de hoek, dus het werd ‘een echt uitje’. Een dagje weg! Een dagje weg is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer -met een eigen bedrijf en twee kids, dat hoef ik jullie niet uit te leggen – dus als je dan gaat, is het extra leuk! Hup, de kids naar opa en oma en eventjes de tijd vergeten. Heerlijk!

We gingen met de auto en dit viel me zeker niet tegen! Shoppen in België klinkt zo ver weg, maar dat valt eigenlijk reuze mee. En wanneer je in de auto gezellig zit te kletsen vliegt de tijd. We kwamen aan op een heel groot parkeer terrein, waar je gratis kunt parkeren en waar genoeg plek is. Zie hier een plaatje 😉

Na een stukje door de Village gewandeld te hebben en na een eerste indruk te hebben opgedaan, gingen we opzoek naar een gezellig lunch tentje. We kwamen terecht bij Ellis, een gezellige, maar zeker ook wel chique hamburgertent. Daar wachtte ik samen met het team van Kindermodeblog op de ontmoeting met de winnaressen. Na wat appjes over en weer – er is gratis wifi! – waren we compleet. De Village is niet te groot, dus je kunt er gelukkig ook niet zo snel verdwalen.

Bij Ellis dronken we gezellig koffie, aten we allemaal een lekkere hamburger met friet, leerden we elkaar kennen, praatten we over het moederschap en…. bevallingen 😉 . Winnares Mandy stond zowat op knappen met haar 37 weken zwangerschap en haar vriendin Sophary was 5 weken geleden bevallen. Wouw! En nu al zo fris en fruitig erop uit, zonder baby! De andere winnares Natascha en haar vriendin Annelies, waren ook helemaal excited. En tsjaa, ook wij waren er helemaal klaar voor!

Tijd om te gaan shoppen, let’s go !

In Maasmechelen Village is een geweldige mix van bekende mode en lifestyle merken te vinden. Wij waren vooral in the mood voor kinderkleding en stuitte als eerste op de winkel van Petit Bateau. Daarna shopten we nog bij Riverwoods, waar ik enorm onder de indruk was van de meisjes baby kinderkleding – aanrader- , Noukie’s, K.I.D.S en Scotch & Soda. Bij K.I.D.S vind je de mooiste en coolste designer kinderkleding van o.a. Little Marc Jacobs, Chloé, Boss, heel gaaf! En nog steeds niet heel goedkoop, maar wel betaalbaar. De outlet van Scotch & Soda is écht een mustgo voor alle Scotch liefhebbers. Scotch blijft leuk en goed met elkaar te mixen en matchen. In de outletwinkel ligt de collectie van vorig seizoen, maar wel alle maten zijn op voorraad en hangen uit. En alles is netjes ingehangen en opgeruimd, oftewel, géén sale gegrabbel. Dat shopt wel zo prettig.

Kortom, een paar geweldige kindermode winkels waar we heerlijk konden shoppen voor de kids!

Na het winkelen zijn we nog even op een gezellig terrasje neergestreken  voor een koud drankje, want van shoppen krijg je dorst. 😉 Ook werden alle aankopen/ veroveringen / aanwinsten nog even uit de tas gehaald –herkenbaar?-  en tevreden kletsen we bij. We waren allemaal enorm goed geslaagd en hebben een superfijne dag gehad! Kijk je nog even mee?

20140829_123158Yes! Gratis Wifi in Maasmechelen Village 😉

foto 2 (8)-001Jammie jammie!

IMG_6294Mooie winkelstraten…

foto 3 (7)Danielle kan maar moeilijk kiezen, er is zoveel leuks!

foto (31)De eerste buit is binnen!

foto 1 (7)

Leuke schoentjes van Scotch!
foto (28)

Van shoppen word je blij 🙂foto (24)

Winnares Mandy, 37 weken zwanger en lekker erop uit naar Maasmechelen Village

foto 5 (9)én goed geslaagd!

foto (26)Aaaah lief jurkje Petit Bateau

foto (48)Yvon spot dit leuke jurkje voor Olivia

foto (25) Yvon en Renske zijn ook goed geslaagd!

IMG_6321De buit van blogger Bonnie. Zien jullie Pepper hier al in rondlopen?

foto (5)-001 Zijn ze niet TE schattig, deze jeans schoentjes van Superga?

IMG_6305

Alleen al voor deze winkel van Scotch & Soda moet je echt een keer naar Maasmechelen!

Processed with VSCOcam with f2 presetYvon & Renske blij. Ik ben nu al benieuwd naar de fotootjes van Olivia en Izabel… Binnenkort op Kindermodeblog!

10653726_867569406588494_4326253390502154353_n

Cheeeese! 🙂 Thanks meiden, voor deze gezellige dag!

qwqwqw

Thuis nog even mijn aankopen bekijken…, dit heb ik voor Doutzen geshopt! Schoenen van New Balance, een broek van Scotch R’Belle en een shirt en jurkje van Billieblush. Blij mee! 🙂 Ook nog te schattige schoentjes voor Oliver, die laat ik binnenkort wel even zien hier op Instagram. Blij met deze gezellige en leuke dag en zéker voor herhaling vatbaar…..

Klik hier voor meer info en de website van Maasmechelen Village

Tags: ,

Plaats een reactie