SHOPPING BLOG REPORT FREDERIEKE

Wat een super lekker weer was het vandaag! Hebben jullie ook zo genoten? Ik moest werken vandaag, maar zoals jullie weten vind ik dat absoluut niet erg. Ik hou van werken!! 🙂 Nadat ik eerst wat mailtjes had weggewerkt en een paar blogs had geschreven ging ik lekker met mijn autootje op pad. Ramen open, muziekje aan en naar Laren toe! Vanuit Utrecht is dat echt maar 20 a 25 minuutjes rijden dus je bent er zo.

Ik ging naar Store of Daydreams! En wauw, wat zag de winkel er weer super leuk uit!! Er waren hele leuke nieuwe spulletjes binnen gekomen. En ook de kinderschoenen collectie van Rainbow & Snow was nu helemaal binnen. En Popupshop was binnen gekomen. En eigenlijk nog veel meer….!

Eigenaresse Marloes en ik zijn weer helemaal bijgepraat en we zijn alweer aan het broeden op iets leuks, om voor jullie te organiseren. Wordt vervolgt….

En toen ik op het punt stond om te gaan, kreeg ik ineens een shop-opwelling! Nog snel even iets leuks voor Doutz meenemen. En toen toch ook maar nog wat leuks voor Oliver. Het kan ook niet anders met zo’n geweldige kinderwinkel. Wil je weten wat ik gekocht heb voor ze? Helemaal onderaan laat ik het je zien. Eerst wil ik alle andere leuke inspiratie die ik heb gespot met jullie delen! Ik ben benieuwd welke items jullie ‘t leukste vinden. Dit is trouwens echt maar een hele kleine greep uit de collectie. Je kunt ook even naar de webshop van Store of Daydreams surfen om nog veel meer te zien! (en om te shoppen natuurlijk)

– X♡ – Free

_D6C3908-001Laren! Hoe Hollands wil je het hebben 😉

_D6C3962
Hello hello! Voelt al een beetje als thuiskomen bij Store of Daydreams! 🙂

_D6C3812

Wat een snoes dit! Zoooo lief!!!!

_D6C3808De nieuwe kinderschoenen van Rainbow & Snow, ik kan het echt niet meer aan. Het zijn er teveel die te leuk zijn.

_D6C3810

_D6C3811

_D6C3817Warme winterjassen, van Finger in the Nose en Mini Rodini. Heb jij al een jas?

_D6C3846

_D6C3820

_D6C3818

_D6C3823

 

_D6C3826Panter blijft leuk. En deze is het zeker!

_D6C3829

_D6C3879Popupshop nieuw binnen! Die groene jas, is echt heel mooi. Veel mooier dan op deze foto!! 

_D6C3837Dit zijn toch snoepjes?! 

_D6C3959De musthave jas van Min Rodini!

_D6C3955

_D6C3953

_D6C3843

_D6C3865Dit nieuwe jurkje van Popupshop was binnengekomen. Echt een superleuk ding! Ik wilde hem voor Doutzen meenemen, maar helaas was hij er niet meer in haar maat. En ze heeft net een mega groei spurt gehad, dus ze heeft echt grotere dingen nodig! 

_D6C3847Stapeltjes bouwen met kleertjes en schoenen die ik mooi vind, love it!

_D6C3856

_D6C3969Terug op kantoor vanmiddag, maar ik wil nog even mijn aanwinsten laten zien aan jullie!

_D6C3975

_D6C3976

_D6C3977Voor Oliver een broekje en shirtje van Tiny Cottons.

_D6C3982En voor Doutzen deze zebra trui van Emile et Ida

_D6C3979

_D6C3984Zo ongeveer zal Oliver het dragen, maar dan niet met deze (te kleine) Nikes, maar met zijn witte Adidas Stan Smith sneakertjes. Helemaal hip!

Doutzen was echt superblij met haar trui en Oliver nam het ook met beide handen aan, om vervolgens 30 X ‘van mij, van mij, van mij’ te roepen. Ja, van jou. Heerlijk toch die enthousiaste reacties! 😉

Wat een leuke dag was dit!! De komende twee weken staat er nog veel meer leuks op stapel en ik neem jullie overal mee naar toe. Dus blijf  Kindermodeblog lekker volgen…. (klik hier voor mijn Instagram)

Welke items uit deze post vinden jullie het leukst? En ben jij al een keertje bij Store of Daydreams geweest?

Klik hier om naar de webshop te gaan

Plaats een reactie