PEPPER IN HAAR NIEUWE SCOTCH OUTFIT


Door: Bonnie 

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver… We mochten gaan shoppen in Maasmechelen Village!! Voor mij de primeur. Jaren geleden was ik wel eens in het outlet centrum in Roermond geweest, maar echt een beeld had ik daar niet meer bij. De site gaf me al een beetje inzicht in wat voor merken er te vinden waren. Mooie merken, maar ook dure merken. En dan maakt het woord ’outlet’ het opeens een stuk aantrekkelijker.

Na een heerlijke en gezellige lunch begon de zon te schijnen en het shoppen kon beginnen. Met het oog op Pepper en de andere kindjes zijn we voornamelijk de kinderkleding winkels binnen gegaan.

K.I.D.S is een grote winkel met mooie merken als Chloé, Little Marc Jacobs en Billieblush. Voor de allerkleinsten maar ook voor grotere maten. ’Back to school’ is ook in de Village een thema dat nu centraal staat, met leuke aanbiedingen voor de aanvang van het nieuwe schooljaar.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooraf al mijn zinnen had gezet op de Scotch winkel. In een zijstraatje vonden we deze. Aan de linkerzijde de winkel voor volwassenen, aan de rechterkant mijn walhalla. Een merk waar ik bijna alles wel mooi van vind. De official scotch site staat onder favorieten in mijn browser en ja… mocht ik ooit de loterij winnen dan zou Pepper’s kast een Scotch R’belle afdeling krijgen. Het is dan ook niet zo gek dat ik in deze winkel in de Village mijn slag heb geslagen.

De collectie die nu in de winkel hangt is van een jaar geleden, herfst/winter 2013, en gelukkig zijn de kleurstellingen niet heel anders dan van de huidige collectie. Het A-lijn jurkje dat Pepper draagt is nu al te dragen met blote beentjes of straks met een maillot en mooi vest. Grove boots eronder voor een wat stoerdere look of een mooi veterschoentje voor een girly look.

Het jasje was meteen favoriet. Nog zo’n item dat het hele jaar door te dragen is en dus ook oneindig te combineren. Ik verwacht dan ook dat het nog wel eens terug zal komen in een look van Pepper op Kindermodeblog.

Mijn eerste shop ervaring in Maasmechelen was meer dan geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!

Klik hier voor meer info over Maasmechelen Village

SCOTCH#6

SCOTCH#3

SCOTCH#5

SCOTCH#9

SCOTCH#8

SCOTCH#7

Vinden jullie Pepper haar outfit ook zo schattig?

Klik hier voor de website van Maasmechelen Village

Tags: , , ,

Plaats een reactie