NIEUW EN HOT: MINGO KIDS


Wij willen jullie graag wat vertellen over een nieuw kinderkleding merk! Sommigen van jullie hebben het misschien al voorbij zien komen op Instagram (Mingokids). Het merk is een beetje Zweeds en een beetje Nederlands, opgericht door twee enthousiaste dames. De kleding wordt gemaakt in Nederland. Kindermodeblog is echt heel erg enthousiast en wij gaan MINGO snel uitproberen!

‘Swedisch/ Dutch kidswear for small people who love to explore the world’

De kledinglijn bestaat uit leggings, broekjes, t-shirts en longsleeves en is verkrijgbaar in maat 92 t/m maat 116. Alle items zijn verkrijbaar in het wit, grijs, zwart, mint, pink, dark nudie en streepjes. Streepjes zijn op dit moment echt een musthave in je kledingkast. Wij vinden streepjes eigenlijk altijd té gek!! De kleding is heel mooi, rustige en toch apart en tot in de details toe mooi afgewerkt. Op de leggings zijn kniestukjes verwerkt en op de shirts een zakje. Dit maakt de kleding echt af!

Wat vinden jullie van MINGO en welk item is jullie favoriet? 

Klik hier om naar Mingo te gaan

Mingo Kids Kinderkleding

Mingo Kids Kinderkleding

Mingo Kids Kinderkleding

Mingo Kids Kinderkleding

Mingo Kids Kinderkleding

Klik hier om te shoppen bij Mingo

Wat vinden jullie van MINGO?

Tags: , ,

Plaats een reactie