NIEUW: L’ENFANT SAUVAGE


Het is al laat, maar toch willen we jullie op de valreep nog even voorstellen aan een leuk, heel leuk nieuw kinderkleding merk! Let’s meet L’enfant Sauvage. Dit gave merkje komt uit Barcelona. Afgelopen lente werd hun allereerste collectie gelanceerd en is deze collectie gaaf of niet? Wij vinden deze collectie erg cool. De kleding is van 100% katoen en voor kinderen erg fijn om te dragen.
In deze collectie zie je op verschillende items de tekst ‘Stay Wild’ én een aantal andere leuke teksten om vrolijk van te worden. Ze hebben bewust gekozen voor een rustig neutraal T-shirt met vrolijk en tikkeltje ondeugende tekst en andere items hebben een dierenprintje. Kindermodeblog is enthousiast en gaat L’enfant Suavage zeer zeker snel uitproberen. Stay tuned!

Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwe merk? Neem dan snel een kijkje op L’enfant Sauvage
Goed om te weten, de kleding is nu in de sale!

Screenshots3

slideshow_4

slideshow_1

slideshow_5
Klik hier om naar L’Enfant Sauvage te gaan

 


Zijn jullie ook zo enthousiast over dit nieuwe merk?

Tags: ,

Plaats een reactie