L’ENFANT SAUVAGE T-SHIRT MET JEANS


Het Spaanse kinderkleding merk met de Franse naam. We hebben het natuurlijk over L’enfant Sauvage! Voor degene die de betekenis van de merknaam niet gelijk weet…. L’enfant Sauvage betekent namelijk het wilde kind en dat is precies waarvoor deze items zijn; kids met een ‘wilde’ style! Het merk verkoopt t-shirts, sweaters en bijvoorbeeld rompertjes voor kinderen vanaf 3 maanden tot 6 jaar. De kleine man Hein zag je al eens voorbij komen in een shirtje van L’enfant Sauvage (in deze blog) en wij vonden het t-shirt hem zo goed staan dat hij deze vandaag weer draagt! We hebben het zwart wit shirt van L’enfant Sauvage deze keer gecombineerd met een stoere jeans. Ziet hij er niet onwijs cool uit? Have a great day!

Klik hier om het t-shirt te shoppen

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-40

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-45

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-43

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-42

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-41

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-39

Shop het t-shirt van L’enfant Sauvage in de webshop!

 

Wat vinden jullie van dit gave merk?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,