DE ORANJE MINI VERSIE | 2 OUTFITS


Door: Bonnie

Ik ben helemaal niet zo’n voetbal type. Oke.. Ik doe graag mee aan de feestjes eromheen en aangezien ik samenwoon met een man die wel enorm van voetbal houdt, hoor en zie ik regelmatig wat. Ja.. ik weet wat buitenspel is en het gros van de spelregels ken ik, maar eigenlijk interesseert het me vrij weinig wie er nou wint. Behalve dan zo eens in de twee jaar! Dan word ik opeens wél een voetbal typje. En yeah!!! We mogen nog even genieten van het WK gedruis!

Pepper is nu net op de leeftijd dat ze het een beetje begint te begrijpen. Een beetje dan. Want ik moet toch iedere keer weer uitleggen dat we niet zelf gaan voetballen als we ons in onze voetbal outfit hijsen maar dat er voetbal op tv komt. Fanatiek schreeuwt ze HUPPEL LAND HUP! En ik vind het te schattig dat ik het ook niet ga verbeteren. 

Ruim voor het WK had ik al het shirtje van Jubel gekocht. Gewoon simpel maar met een leuke rok of jeans eronder toch helemaal voetbal-fashionable. Toen ik voor mezelf het jurkje van Supertrash ging kopen zag ik de mini versie en deze moest Pepper uiteraard ook hebben. Compleet met vlag op haar wangen en veren op haar hoofd zit ze op de bank. Voor heel even dan. Zelf vind ik het jurkje zo leuk dat het eigenlijk iedere keer nog die outfit is geworden. Maar stel je wilt gaan voor een wat subtielere look dan is het shirtje een leuk alternatief.

Ik hoop dat een van beide nog een aantal keer de kast uit mag!!

Klik hier voor de shopping details van het jubel shirtje 

En hier voor het Supertrash jurkje bij de AH

WK#8

WK#7

WK#2

WK#5

WK#4

WK#3

WK#1

Klik hier om het Supertrash jurkje te shoppen

OF hier om het Jubel shirtje te shoppen

Voor welke outfit gaan jullie?

Tags:

Plaats een reactie