KICK IN FELGROEN RETOUR SHORT


Door: Carlijn

Vandaag laat ik je graag deze FELgroene broek van Retour zien die ik in de sale voor Kick op de kop getikt heb. Hij is zó fel, dat hij bijna licht geeft. Ik vind m echt fantastisch! Wat ik soms wel lastig vind is om dan te bedenken welke kleur t-shirt je het beste combineert bij zo’n felle broek. Eigenlijk kwam ik er, toen ik foto’s aan het maken was met Kick, achter dat je heel veel opties hebt. Ik was geneigd om voor een veilig wit shirt te kiezen, maar ik wilde graag een keertje wat anders. Om het je te laten heb ik 3 verschillende shirts op de broek gefotografeerd. Een roze shirt met coole tekst erop van Zara, een wit met oranje gestreept shirt van H&M (leuk voor tijdens de voetbalwedstrijd ;-)) en een donkerblauw shirt van Retour. Wat vind jij de leukste combi?

Klik hier voor deze felgroene broek

Kick Retour

Kick Retour

Kick Retour

Kick Retour

Klik hier voor dit felgroene short van Retour

OF

Klik hier voor meer van Retour

Wat vind jij van deze felgroene broek?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie