KICK IN RETOUR SHORT


Door: Carlijn

Felle kleuren; in het voorjaar en de zomer houd ik er wel van. Heel goed te combineren met wit of met een zachte pasteltint. Dit voorjaar kun je je hart ophalen bij al dat neon in de collectie van Retour. Bij VanTilburgOnline heb ik dit short voor Kick geshopt. Ik zocht een opvallende korte broek, waarop ik alle T-shirts die ik al voor Kick gekocht had, goed kon combineren. Veel witte T-shirts met opdrukken in pasteltinten. En tádá, daar is ie dan; dit neon-roze short van Retour. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet had verwacht dat hij echt zó neon was, maar stiekem vind ik het short in het ‘echt’ nóg leuker dan ‘online’. Kick is er zelf ook heel blij mee, heeft hij eindelijk een kledingstuk dat net zo mooi roze is als de princessenhakjes van zijn grote zus 😉

Klik hier om de korte broek van Retour te bekijken

Kick Retour

IMG_9418

IMG_9421

IMG_9422

IMG_9425

IMG_9426

Klik hier voor meer van Retour

Wat vind jij van dit Retour short?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie