KICK IN RETOUR JEANS


Door: Carlijn

Inmiddels is de sale volop aan de gang. Dat shopt toch best lekker moet ik eerlijk toegeven. Mijn favoriete kinderkledingwinkel in Utrecht is toch wel Noah’s de hippe Kinderwinkel. Vorige week heb ik daar voor Nanna en Kick flink mijn slag geslagen. Één van de door mij gescoorde items wil ik vandaag graag met je delen. Deze stoere slim fit jeans van Retour. Het maakt bij deze jeans niet uit wat je erop draagt, het staat allemaal. Vandaag laat ik je de jeans gecombineerd zien met de stoere sweater met ‘houtje-touwtje’ knoop van Retour erop. Deze sweater zag je eerder al een keer voorbij komen bij Kick op Kindermodeblog. Wat vind jij van deze Retour-combi?!

Klik hier om deze jeans meteen te shoppen

Klik hier voor deze jeans van Retour

OF klik hier voor de sweater van Retour

Wat vind jij van deze jeans?

 

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Sofie
    Posted 19 december 2013 17:58 0Likes

    Super stoere Kick! Leuk die jeans! Waar zijn die schoenen van?

Plaats een reactie