KICK IN ZARA T-SHIRT


Door: Carlijn

Het vinden van een mooi, stoer, passend t-shirt en dan ook nog voor een leuke prijs vind ik best lastig af en toe. Vooral de zoektocht naar een combinatie van bovenstaande is nog niet zo makkelijk. Ik vind het erg leuk als een t-shirt niet te wijd valt bij mijn stoere Kick. Regelmatig loop ik tegen T-shirts aan die top zitten bij het lijf, maar waarvan de mouwtjes dan of te kort of te wijd zijn. Helemaal hot zijn de pasteltinten dit voorjaar. Je ziet ze terug in bijna alle T-shirts. Nu heb ik deze week drie T-shirts bij Zara geshopt voor Kick, en je raadt het al; met perfecte pasvorm! Vandaag laat ik je het eerste shirtje zien. Dit witte shirtje met stoere afbeelding, kun je op alle denkbare shorts en jeans dragen. En wat ik dus echt een pluspunt vind; de mouwtjes zijn heel mooi smal!

Klik hier voor het t-shirt van ZARA

Kick ZARA

Kick ZARA

 

Klik hier voor nog meer shirts van Zara

Wat vind jij van deze shirtjes?

Tags: , ,

Plaats een reactie