MUSTHAVE: TUMBLE ‘N DRY BASEBALL VEST


Aankomend weekend is in Amsterdam de kindermode vakbeurs de Kleine Fabriek en een collectie waar ik altijd naar uitkijk is die van Tumble ‘N Dry. Ik beloof jullie een paar sneakpeeks vanaf de beurs! Voorlopig kunnen we ons nog even verlekkeren in de SALE van Tumble’s webshop. Eén van die geweldige musthaves voor jongens vind ik dit rode baseball vest. Wat mij heel erg aanspreekt in dit vest is de gemêleerde look. Je draagt hem binnen of buiten als jasje. Hij is er ook in het grijs. Echt een cool ding! Sem vond ‘m ook helemaal te gek en draagt hem op een grijze korte broek met z’n sneakertjes eronder. Maar dit vest combineert ook prima bij een wat nettere casual look, denk aan een mooie donkere jeans of chino met een overhemdje erop. Die maak je lekker hip met dit baseball vest. Vinden jullie ‘m leuk?

Klik hier voor de shopping details van dit vest 

Kindermodeblog kids mode fashion jongenskleding rood sporty vest Tumble 'n Dry-1

Kindermodeblog kids mode fashion jongenskleding rood sporty vest Tumble 'n Dry-2

Kindermodeblog kids mode fashion jongenskleding rood sporty vest Tumble 'n Dry-7

Kindermodeblog kids mode fashion jongenskleding rood sporty vest Tumble 'n Dry-4

Kindermodeblog kids mode fashion jongenskleding rood sporty vest Tumble 'n Dry-6

Kindermodeblog kids mode fashion jongenskleding rood sporty vest Tumble 'n Dry-10

 Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vinden jullie van deze look?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie