Doutzen in vest Tumble ‘n Dry

Ik ben niet zo’n stipjes type. Stippen daarentegen komen d’r hier wel in. Zo dus ook dit heerlijke vest van Tumble ‘n Dry. Zoals ik in één van mijn allereerste blogs schreef -nu bijna twee jaar geleden- komen en gaan stippen bij mij altijd in golfbewegingen. Een stippen vest -of ander stipsel- kan een look heel erg versterken en kan qua effect alle kanten opgaan. Een stippen item moet je daarom heel bewust combineren. Ik denk dus altijd twee keer na voordat ik een stippen item in mijn mandje gooi. Ik hou van tegenstellingen en zal ‘t zeker niet met een zoet of lieflijk item combineren, omdat de stip dan ook ineens heel zoet wordt.  Liever combineer ik een stippen item op een panterlegging, een stoere maillot of een ruig jeansje. Dan krijgt de stip wél een stoere uitstraling. Zo dus ook met deze stip!
Dit vest van Tumble ‘n Dry vind ik echt een aanrader!  Hij is lekker stevig omdat ie dubbel gevoerd is. Je kunt eventueel de mouwen een stukje omrollen voor een speels effect. En hij sluit mooi aan. Doutzen draagt ‘m hier met een sterren maillot van Bobo Choses en grijs rokje van H&M. Het is echt een heel fijn en draagbaar vest van mooie kwaliteit. En nú in de Sale!

Doutzen in Tumble 'n Dry

Doutzen in Tumble 'n Dry

tumble en dry sale[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”medium” src=”http://www.tumblendry.nl/nl-nl/lookbookdetails/girls-mid/fw2012/midsegmentfoto16.aspx”]BESTEL NU[/button]

Plaats een reactie