NANNA IN SPORTY MUSTHAVE TUMBLE ‘N DRY

Gister liet ik jullie al weten dat het nu SALE is in de webshop van Tumble ‘N Dry en dat je maar liefst 40% korting krijgt op de gehele collectie! Vandaag wil ik graag één van die favoriete musthaves met je delen. Toen ik een tijdje geleden dit sporty shirtje zag was ik direct een beetje verliefd. Zelf heb ik ook een aantal van dit soort shirtjes in de kast gehad en ik vind het ook een super musthave voor kids. Omdat de cijfers zijn ingevuld met bloemenprint, is het duidelijk niet te volwassen en een echt trendy shirt voor coole en sportieve meiden. Nanna draagt dit shirt op een kort sprijkerbroekje met kant van Little Pieces en haar Menorkina’s. Dit supercoole shirt scoor je al voor € 13,97. Waar wacht je nog op? Snel naar Tumble ‘N Dry!!

Klik hier om het shirt direct te shoppen  of klik hier voor de gehele collectie

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes shirt Tumble 'n Dry-7

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes shirt Tumble 'n Dry-1

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes shirt Tumble 'n Dry-9

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes shirt Tumble 'n Dry-2

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes shirt Tumble 'n Dry-13

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes shirt Tumble 'n Dry-11
Ga naar de webshop van Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie