MIJS IN MINI RODINI EN LITTLE PIECES OUTFIT

Morgen ga ik samen met trendwatcher Sophie een bezoek brengen aan de kindermode beurs Playtime Paris. Ik verheug me echt enorm op alle nieuwe collecties. Eén van de vele merken waar ik zeker even een kijkje ga nemen is Mini Rodini, dit blijft toch wel een grote favoriet. Alle items die ik ‘ooit’ gekocht heb van dit merk, blijf ik leuk vinden. Hoewel de collectie altijd erg trendy is, is het ook wel een soort van tijdloos. Mijs draagt een Mini Rodini Pinquin trui met ‘mijn favoriete korte jeans broekje‘ van Little Pieces. En de nieuwe collectie van Little Pieces ga ik zondag bekijken op de Kleine Fabriek. Weekendje bomvol kindermode dus. Fijn weekend allemaal!

Klik hier voor meer Mini Rodini

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-97

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-96

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-90
Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-93

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-92

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-95

 Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Wat zijn jouw favoriete merken?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie