NANNA IN MINI RODINI EN LITTLE PIECES

Goedemorgen allemaal! Een nieuwe week is aangebroken, maar met de kerstdagen voor de deur is het wel een kort weekje. Toch gaan we jullie inspireren met veel verschillende outfits, blogs en leuke combinaties op Kindermodeblog en ik hoop dat jullie er heel blij van worden 🙂

We beginnen de week met deze outfit van Nanna. Ze draagt donkerblauwe Mini Rodini items met een toffe print en ‘dé panterjas’ van Little Pieces. Ik krijg van deze outfit een kriebel, omdat het dé items zijn waarvan ik hou én omdat het net even anders is dan anders. Ze draagt nl een shirtje en legging bij elkaar, waardoor er eigenlijk een soort pak ontstaat. Hoe cool is dat?! En deze jas blijft toch ook té leuk?! Zucht… ♥

 

Klik hier om de Little Pieces jas te shoppen

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-11

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-12

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-16

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-17

 

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-14

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding-18
Klik hier om deze gave Little Pieces jas te shoppen

Foto’s door Nienke van Denderen

Wat vinden jullie van deze outfit?

Tags: , , ,