NANNA IN BOBO CHOSES GROEN


Het Spaanse Bobo Choses is één van de meest toonaangevende kindermode merken als het gaat om trends. Zelf ben ik ook al jaren fan van dit geweldige merk. Het is Spaans dus valt niet al te groot. Nanna draagt hier een superleuk jurkje met strepen, in een mooie kleur groen. Het is best een simpel jurkje eigenlijk, maar simpel kan soms zo gaaf zijn! Misschien heb je Sara Lou ook al eerder gespot met dit jurkje? Nanna draagt dit jurkje met sandaaltjes eronder. Is het wat fris? Draag er dan een gekleurd effen vestje op. Get inspired!

Klik hier om meer van Bobo Choses te zien

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-9

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-5

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-3

Kindermodeblog outfit mode foto's Nanna-10
Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van dit merk?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: , ,

Plaats een reactie