NANNA IN BOBO CHOSES EN LITTLE PIECES


Wat een week en wat een begin van het nieuwe jaar! Na de bekendmaking van de kindermode app Ruiljekleertjes staan alle social media kanalen van Kindermodeblog roodgloeiend. Wat een leuke reacties allemaal! Maar het bloggen draait natuurlijk ook gewoon door en graag wil ik je vandaag een geweldige baggy pants van Little Pieces laten zien. Het is een echte relax-broek met een heel hip, zilver glittertje erin. Ik heb ‘m hier gecombineerd met een top van Bobo Choses. Maar heb je zin in een wat strakker stijltje, draag dan een zwarte effen longsleeve op deze broek. Get inspired!

Klik hier voor meer details

DSC_0291

DSC_0305

 

DSC_0281
Klik hier om te shoppen bij Little Pieces

 

 

Wat vind jij van deze broek?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Claire van Bavel
    Posted 10 januari 2014 12:47 0Likes

    Dat setje wil ik ook! Echt gaaf!

Plaats een reactie