FIENE IN JURKJE TUMBLE EN DRY

Door: Eline

Wat een schattig jurkje van Tumble ‘N Dry is dit. Fiene zit sinds kort op ballet en danst sindsdien de hele dag door. Geen eerste, tweede of derde positie, maar een dans waar zij al haar energie, gevoel en verbeeldingskracht in legt. Het plezier dat ze uitstraalt en de ongeremdheid van haar optredens zijn een feest om naar te kijken. En bekijks had ze dan ook toen we het jurkje dit weekend gingen uittesten in het Vondelpark. Het jurkje zwierde met haar rondjes, buigingen en koprollen mee en er waren al snel twee moeders die me vroegen waar ik dit jurkje vandaan had.

Later die dag hadden we nog een verjaardagsfeestje en ook daar was dit jurkje perfect voor. Want je kunt er niet alleen fijn in spelen, het ziet er ook nog eens super feestelijk uit. Het jurkje heeft zachte, brede spaghettibandjes, een gesmokt bovenstukje en een wijdvallend onderstuk met een dun kanten randje en een onderrokje waardoor het extra mooi valt.

Bij Fiene haar mooie, blauwe oogjes vond ik deze blauwe kleur het mooist staan, maar het jurkje is er ook nog in het wit.

Klik hier om alle leuke jurkjes van Tumble ‘N Dry te zien

IMG_8826

IMG_8890

IMG_8850
Klik hier om de gehele collectie van Tumble ‘N Dry te bekijken

 

Vind jij dit jurkje ook zo schattig?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie