GRIJS JURKJE TUMBLE ‘N DRY


Goodmorning! Vandaag staat de fotoshoot in Rotterdam bij Bonbonontheblock op de planning, spannend! Ik ben echt heel benieuwd hoe dit zal zijn en op welke leuke combinaties we gaan uitkomen! Natuurlijk is het één en ander al voorbereid, maar ik laat m’n creativiteit graag de vrije loop en veel dingen ontstaan bij mij vaak op het laatste moment. Het mooie weer zit iig mee, het zonnetje schijnt en het blijft waarschijnlijk droog.
En de outfit die ik nu met je wil delen is perfect voor het weer van vandaag! Dit geweldige jurkje van Tumble ‘N Dry is één van m’n favoriete items uit de nieuwe wintercollectie. Mooie grijze gemêleerde stof, met een leuk speels rokje wat eraan vast zit. Perfect jurkje om ‘s ochtends snel klaar te zijn. Als het straks wat kouder wordt, draag je er een leuk vestje of jasje over en een maillot of legging eronder. Wat vinden jullie van deze jurk?

Have a fashionable day!

Klik hier om het jurkje te shoppen

Kindermodeblog.nl meisjes hippe kleding jurkje -1

Kindermodeblog.nl meisjes hippe kleding jurkje -10

Kindermodeblog.nl meisjes hippe kleding jurkje -3

Kindermodeblog.nl meisjes hippe kleding jurkje -9

Kindermodeblog.nl meisjes hippe kleding jurkje -11

Kindermodeblog.nl meisjes hippe kleding jurkje -5
Klik hier om het jurkje te shoppen

of ga naar de webshop van Tumble ‘N Dry om meer te zien

Wat vind jij van deze jurk?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie