IZABEL IN LITTLE MINI


Door: Renske

Elke mama heeft een ‘little mini’ thuis die een legging fantastisch zal vinden, en zeker een van dit merk. Je kunt niet genoeg leggings in de kledingkast van je kindje hebben. En ik geloof dat Izabel daar precies hetzelfde over denkt. Onder een jurkje of alleen met stoere boots en een trui; Je kunt er alle kanten mee op. Daarnaast zijn ze ook nog eens tijdloos en zowel jongens als meisjes kunnen ze dragen.

Little Mini is een verantwoord unisex label voor ontdekkende baby-dreumesjes. En laat mijn Iza dat nou net zijn! Merel Soomers wilde graag een duurzaam, biologisch maar vooral hip en exclusief label creëren en ik vind dat ze daar onwijs goed in geslaagd is! Wanneer je de bestelling thuisgestuurd krijgt, is het bijna zonde om het pakje open te maken, zo leuk wordt het verstuurd.

Ik heb hier een heerlijke legging met vrolijke print. In combinatie met rustige bovenkleding, springt het design er extra goed uit. Ik heb er een witte kabeltrui op gedaan, maar een basic shirtje staat er natuurlijk ook heel goed op. De pasvorm ben ik fan van; mooie pijpjes mét lengte, hoera! Deze baby-dreumes kan hier in ieder geval verrukkelijk de wereld in gaan verkennen. Ik weet het zeker; dit wordt een favoriet in Izabel haar garderobe.

Klik hier om de collectie van Liltte Mini te bekijken

IMG_6131

IMG_6110

 

IMG_6109

IMG_6120
Klik hier om Little Mini te shoppen

 

Wat vind jij van het outfitje van Izabel?

Tags: , ,

Plaats een reactie