NIEUW EN HOT: LITTLE MINI


Voor Oliver houd ik m’n ogen graag open voor leuke, aparte legginkjes. Ik vind strakke broekjes voor hem echt het allerleukst en ik begeef me dan ook vaak en graag op de meisjes afdeling waar ik –sssssssst niet zeggen– regelmatig leuke legginkjes voor mijn kleine mannetje scoor. Eerlijk is eerlijk, meestal voel ik voor de aankoop een lichte twijfel in mijn onderbuik en ook een piep klein beetje schuldgevoel. Kan dit wel?…vraag ik me dan zachtjes af. Gek eigenlijk. Als ik voor Doutzen iets op de jongens afdeling koop heb ik daar nooit last van, maar andersom voelt het toch anders. Maar wees gerust, meestal geeft mijn hebberigheid het voordeel van de twijfel! En nog nooit spijt van gehad. Maar nu kwam ik online dus hele leuke broekjes tegen, met wolkjes, robotjes en sterretjes en die zijn helemaal leuk én unisex. Geen twijfel dus, ik was meteen verkocht. Wat een leuke broekjes!

Alles van Little Mini is van biologisch katoen en de shop ziet er heel mooi uit! Neem snel een kijkje bij Little Mini en ga lekker shoppen of probeer mee te dingen naar een gratis Little Mini, klik hier en like de Facebookpagina. Welk broekje van Little Mini vind jij het leukst?

Klik hier om naar de webshop van Little Mini te gaan
Teun fb Product-9 Product-12 Product-3 Little Mini foto 3 Image-11 Image-10

Klik hier om bij Little Mini te shoppen

Wat vind jij van deze broekjes?

Tags: ,

Plaats een reactie