KICK IN RETOUR SWEAT


Door: Carlijn

Blauw is een kleur die het altijd goed doet in de kindermode. Ieder seizoen kan deze kleur gedragen worden. Het staat mooi bij lekker gebruinde huidjes in de zomer, maar ook bij de iets blekere gezichtjes in de winter. En bij iedere trend zie je wel wat items in de kleur blauw. Zo ook deze sweat van Retour. Blauw met een zwart randje, wat zorgt voor een stoere uitstraling. Deze sweat is van heerlijk zacht materiaal en heeft een mooie pasvorm.  De boorden aan de mouwen zijn ideaal tijdens het spelen en de zak op de voorkant geeft de sweat het speelse effect. Het ‘houtje-touwtje’ detail bij de halsboord maakt het helemaal af. Kick draagt de sweat hier op een skinny jog van Mexx. Op één van de gave jeans van Retour staat hij ook super natuurlijk!

Klik hier om deze sweat meteen te shoppen

Kick Retour

Kick Retour

Kick Retour

 

Klik hier om deze sweat meteen te shoppen

OF Klik hier voor de gehele retour collectie

Wat vind jij van deze sweat ?

Tags: , ,

Plaats een reactie