KINDERKLEDING REVIEW: KANE IN TUMBLE


Door: Joyce, mama van Kane

Net toen ik het merk Tumble ‘N Dry had ontdekt zag ik bij Kindermodeblog de oproep ‘reviewers gezocht’. Dit kon geen toeval zijn, dus ik gaf me direct op en ik was dan ook enorm blij en verrast dat ik werd uitgekozen om mijn favoriete item uit de nieuwe zomercollectie uit te mogen proberen. Wat ben ik verliefd zeg, op dat leuke kleine ventje én de voorjaarscollectie van dit merk. Die combinatie van dat lachje en dit stoere broekje…. Toen ik hem ontving dook ik gelijk de kast in om leuke combinaties te maken. Oja, ik zag het al, hij kan op heel veel verschillende manieren gestyled worden. Wat leuk zeg! Het broekje zit nog wel wat ruim, maar Kane is nu 5 maanden en groeit als kool. Hij kan er dus nog wel even mee vooruit….

Nu de eerste lente gevoelens weer boven komen krijg je ook weer meer zin om te shoppen. Die leuke kleuren en zachte stoffen, blote pootjes, heerlijk!! Sinds ik het merk Tumble ‘n Dry heb ontdekt, ben ik groot fan. Het is een lekker stoer merk, en laat ik daar nou net van houden.. De kleding is ook fijn om mee in de box te vertoeven, door de zachte stof en toch het stoere uiterlijk.
Ook merk ik aan Kane dat hij zich er lekker druk in kan bewegen en er vrolijk van wordt. Ik zie het al helemaal voor me hoe hij straks zijn eerste stapjes zet in een gave jeans met gympen. Een super voorjaarscollectie op komst en dit geweldige lenteweer, wat willen we nog meer.. Kom maar op 😉

Klik hier voor meer details van dit broekje

000

efgeqrte

r5etw

lsdjhflkshjf
Klik hier om het broekje te shoppen

OF Klik hier om naar de webshop van Tumble ‘N Dry te gaan

Wat vind jij van dit broekje?

Tags: ,

Plaats een reactie