BOBBI RAVIOLI LANCEERT NIEUWE COLLECTIE


Oh Yes! De nieuwe collectie van het populaire bobbi ravioli is nú verkrijgbaar en wat worden wij daar ontzettend blij van! Dit unieke kinderkleding merk is op en top vrolijk en de nieuwe collectie ziet er weer super mooi uit! Laten we trouwens eerst met een ander leuk nieuwtje beginnen, want bobbi ravioli is gegroeid! De nieuwe collectie is er nu ook voor meisjes tussen de 8 en 10 jaar. En wij hebben zo’n flauw vermoeden dat een heleboel meiden (én moeders natuurlijk) hier ontzettend blij van worden. Maar er is nog meer bobbi ravioli nieuws! Bestond de kinderkleding collectie van dit super kleurrijke en vrolijke merk eerst alleen uit mooie jurkjes, bobbi ravioli is meer tegenwoordig! In de nieuwe collectie vind je nu ook een tof t-shirt én stoer rokje. Een kleine, maar verrassende uitbreiding. Maar let op, wel in de typische ‘less is more’ stijl. Mijn favoriete item uit de nieuwe collectie is trouwens het zuurstok roze jurkje met lange mouwen en ik weet zeker dat Doutzen die helemaal geweldig zal vinden! Heb jij al een favoriet?

Kwaliteit op nummer 1
bobbi ravioli wil alleen de beste kwaliteit. De gehele collectie is gemaakt met respect voor mens en milieu. Alles wordt in Portugal geproduceerd van organisch katoen waarin elastaan is verwerkt. En dankzij een carbonic finishlaag zit de kleding niet alleen super comfortabel maar voelt het ook nog eens heerlijk zacht. De collectie van bobbi ravioli wordt in kleine oplages geproduceerd en zeg nou zelf, dit vinden wij helemaal niet erg toch dames? Zo zijn we tenminste verzekerd van originaliteit. Ik zal jullie nu trouwens niet te lang meer ophouden. Ga lekker kijken en rondsnuffelen in de webshop, want alles staat online! Laten jullie me nog even weten wat jullie van de nieuwe collectie?! Ik ben benieuwd….

Love, life & enjoy!

Je kunt via deze link naar de webshop

BR-Shot 2-113

BR-Shot 3-217

BR-Shot 4-237

BR-Shot 10-493

BR-Shot 21-934

BR-Shot 12-564

BR-Shot 25-1136

 

Je kunt via deze link shoppen bij bobbi ravioli

Wat vinden jullie van dit merk?