KICK IN RELAUNCH


Door: Carlijn

Heb je dat ook wel eens? Dat je zo nét ff extra blij bent met een nieuw setje wat je geshopt hebt? Dat had ik dus gisteren. Meteen ‘s ochtends al werd het bezorgd. Aangezien het zo’n top weertje was, heb ik het Kick gelijk maar aangetrokken en even op de foto gezet. En Ow wat zijn we blij met deze set van Relaunch! Het ‘wasabi-kleurige’ shirt met stoere motor-print erop viel bij Kick enorm in de smaak. Hij vond dan ook dat hij met zijn eigen ‘motor’ met dit shirt op de foto moest 😉 En het jeansshort is ook helemaal te gek met lekker stoere, grove zakken op de achterkant. Kick z’n dagje kon niet meer stuk! Maar er is nog zoveel meer leuks van Relaunch, ga snel kijken!

Klik hier voor de gehele collectie

Kick Relaunch

Kick Relaunch

Klik hier om het shirt te shoppen
OF
Klik hier om het jeansshort te shoppen

Wat vind jij van deze set van Relaunch?

Tags: ,

Plaats een reactie